HTML

Koreai tapasztalatok

A cégem kiküld Dél-Koreába dolgozni. Közben megpróbálok minél többet felfedezni belőle!

Friss topikok

  • Krámos Dorina: Én csak annyit szeretnék mondani, hogy tévedés van az ABC-ben. Tudom, hogy 2 éves bejegyzés, de ha... (2014.02.03. 14:53) Írás - olvasás
  • szilvia96: Nagyon örülök nektek, hogy megismerhetem általatok koreát én is nagyon szeretem (2012.10.08. 19:47) Készülődés esküvőre
  • moszo: Hát én is itt volnék, bár tök véletlenül. Nem is tudtam, hogy az út után is folytattad a blogot. Ö... (2010.09.13. 13:54) Minden út Koreába vezet?
  • ミラ: hangeul a neve az írásuknak, mesterségesen kifejlesztett rendszer, a leglogikusabb a nyelvészek sz... (2010.06.24. 13:12) Nyelvi kérdések
  • spulnissimus maximus: @Tiggr: AJAJJAJ! Elnézést, de csak a hét vége felé dől el, hogy felvesznek-e, addig nem akartam e... (2010.05.17. 17:05) A koreai film hónapja

Linkblog

Mással is történnek vicces dolgok

2010.04.13. 16:51 Tiggr

Miután végre sikerült behoznom a lemaradásom, térjünk vissza a (majdnem) jelenbe! Rengeteget dolgoztunk, így sokat nem tudok mesélni, de azért van pár dolog!

Mielőtt azt gondolnátok, hogy olyan vicces dolgok, amiket leírtam, csak velem történnek, elmesélek pár dolgot, amit tegnap hallottam. Az egyik amerikai kolléga mesélte, hogy amikor Kínában volt, bement egy karaoke bárba. Állítólag az ilyen helyeken amikor bemegy az ember, kap egy számot, amit viselnie kell(ene). Nos amikor ez a 40 körüli férfi kolléga bement, épp két kínai lány énekelt, és mikor végeztek, választaniuk kellett valakit, aki utánuk énekel, meg azt is, hogy mit. A bár egyébként üres volt, így persze őt választották, hogy énekeljen Beyoncé-t… :)
 
Tegnap este is vele történtek érdekes dolgok. A wonjui hotelbe végre időben érkeztünk vissza, hogy elcsípjük az ottani Happy Hours-t. Ez egyébként sör/borkorcsolyát jelent horror áron, sajnos a bor is drága, ráadásul egész üveggel kell venni! Amitől happy ez az hour, az a sör (nem igazság)! Alig 1.000 forintnak megfelelő összegért korlátlan sörfogyasztás van, akkor is, ha az ember nem rendel mellé ennivalót! (Azt hiszem 7-től 10-ig, tegnap meghosszabbították éjfélig a kedvünkért. A végén már négyesével hordták be a 2 literes kancsókat, azt vártam, mikor gurítanak be egy hordót. Jó huzatja volt a kollégáknak. :) )
 

Szóval lementünk elég sokan és kicsit „megünnepeltük”, hogy jó munkát végeztünk! A szóban forgó kolléga még nem ért vissza, viszont a kiszolgáló hölgy (jó 40es) beszélgetett velünk és megkérdezte, hogy hol van 8013… Pár napja ott volt… Ugyanis akit megjegyzett, azt szobaszám alapján jegyezte meg, és bizony ő volt a mi emberünk, aki az előző sztoriban is szerepelt. Többször elmondta, hogy nagyon örülne, ha ő is jönne. Megígértük neki, hogy jönni fog, jött is. Hát, nem gyenge kiszolgálásban volt része, a nő nem nagyon leplezte, mennyire tetszik neki! :) Persze szekáltuk is rendesen, sőt a Mr. 8013 becenevet is megkapta! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koreaexp.blog.hu/api/trackback/id/tr231918101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása